Uniek en persoonlijk cadeau
Voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Een fles in elke prijsklasse

BubbelsenWijnen.nl is meer dan alleen een fles wijn!

Een uniek relatiegeschenk voor jouw klant

Wil je jouw klanten graag een uniek relatiegeschenk geven? Bij BubbelsenWijnen.nl bestel je eenvoudig een uitstekende fles wijn... met een originele, persoonlijke boodschap!

Bedrijven laten graag de relatiegeschenken door ons verzorgen, omdat:

- er diverse opties zijn om een persoonlijke boodschap mee te zenden met de fles wijn (Tekst, logo en/of persoonlijke videoboodschap)
- wij de klant willen ontzorgen dus vaste klanten bestellen direct per e-mail en BubbelsenWijnen.nl regelt de rest. Van de boodschap tot de bezorging/verzending van het wijngeschenk!
- er geen twijfel bestaat over de kwaliteit van de wijn. WIj werken uitsluitend met gerenommeerde wijnspeciaalzaken en importeurs
- we ook gespecialiseerd zijn in het personaliseren van het wijngeschenk. Wij denken graag met je mee en proberen altijd aan de wensen van de klant te voldoen.

 Om een indruk te krijgen hoe het bestelproces in zijn werk gaat, kun je kijken naar het promofilmpje van BubbelsenWijnen.nl: https://www.youtube.com/watch?v=RRjstZeyCwY
 

Wij zijn onderscheidend in de digitale, persoonlijke boodschap die je op diverse manieren kunt meesturen. Geen A4'tje met een uitgeprinte tekst, maar een mooi halslabel die om de fles wordt gehangen met op de achterzijde een QR code én persoonlijke code. Met een Smartphone kan degene direct via de QR-reader zien wie deze fles wijn cadeau heeft gegeven! Naast de tekst is het ook mogelijk om een filmpje en/of een afbeelding aan jouw boodschap toevoegen. De persoonlijke boodschap kan ook op onze website bekeken worden door de persoonlijke code in de voeren bij "BEKIJK UW BOODSCHAP".

Gepersonaliseerde wijngeschenken

In de afgelopen jaren heeft BubbelsenWijnen.nl zich steeds meer ontwikkeld in gepersonaliseerde wijngeschenken. Het standaard wijnpakket dat wij aanbieden is eenvoudig om te toveren in jouw eigen huisstijl alsmede de weergave van de digitale boodchap. 

Top 3 meest verkochte gepersonaliseerde wijngeschenken:

- Bedrukte wijnkisten met tekst en/of logo op de deksel bedrukt
- Gepersonaliseerde wijnetiketten die klant zelf kan ontwerpen
- Wijngeschenk met gepersonaliseerd halslabel + digitale boodschap

Geef je voldoende aandacht aan jouw klanten/medewerkers? Denk eens aan de verjaardagservice!

Met de verjaardagsservice maak je een onuitwisbare indruk bij jouw klanten en/of medewerkers. BubbelsenWijnen.nl beheert de verjaardagskalender van jouw bedrijf en zorgt ervoor dat elke klant en/of medewerker een mooie fles wijn cadeau krijgt met een persoonlijke boodschap van jou. Misschien wel een persoonlijke video waarbij je de klant/medewerker persoonlijk feliciteert!
Je hebt er geen omkijken naar en de jarigen krijgen wel die aandacht die ze verdienen!

Contact

Heb je interesse in een van bovenstaande mogelijkheden of heb je zelf ideeën hoe het wijngeschenk eruit moet komen te zien? Neem dan contact met ons op via het vragenformulier  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Kerst is hét moment om jouw klanten/medewerkers te verrassen met een mooi relatiegeschenk! Bestel een mooie fles wijn, maak een unieke boodschap en proost samen op een mooie samenwerking in 2018!

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef de heerlijkste Bubbels Cadeau
Geef de heerlijksteBubbels Cadeau
Geef de mooiste Wijnen Cadeau
Geef de mooisteWijnen Cadeau