Uniek en persoonlijk cadeau
Voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Een fles in elke prijsklasse

Wijngeschenk, ruime keuze in iedere prijsklasse!

Het krijgen van een wijngeschenk verandert met BubbelsenWijnen.nl in het ontvangen van een mooie fles wijn, feestelijk verpakt inclusief een persoonlijke, digitale boodschap van jou als afzender. Met BubbelsenWijnen.nl geef je een mooi wijngeschenk cadeau die voldoet aan jouw voorkeuren en wordt in elke prijsklasse en op elk gewenst adres bezorgd! Sinds kort bieden wij ook 2-vaks kistjes aan, nog niet via het bestelproces maar als je jouw wensen opgeeft via [email protected] dan verzorgen wij de rest. Hoe werkt het? Lees het hier.

De voordelen van een champagnegeschenk van BubbelsenWijnen.nl

  • Een wijngeschenk in elke prijsklasse
  • In een paar eenvoudige stappen is het feestelijke wijngeschenk besteld
  • Inclusief persoonlijke digitale boodschap (tekst, afbeelding en/of video)
  • Met zorg geselecteerd door de aangesloten vinologen
  • De wijngeschenken zijn van luxe en hoge kwaliteit
  • Het wijngeschenk is voorzien van een mooi houten wijnkistje met feestelijke verpakking
  • Een wijngeschenk van BubbelsenWijnen.nl is leuk om te geven en nog leuker om te krijgen!

De kieswijzer van Bubbels en Wijnen.

Is het wijngeschenk direct verkrijgbaar en te kopen?

Via Bubbelsenwijnen.nl kan jij in een paar eenvoudige stappen een wijngeschenk cadeau geven inclusief jouw feestelijke boodschap. Als je voor 15.00 uur bestelt dan wordt het wijngeschenk dezelfde dag nog verzonden. Door de samenwerking met diverse wijnwinkels levert Bubbelsenwijnen.nl uit een groot assortiment van mooie wijnen en bubbels voor elk budget. Onze vinoloog selecteert een mooie fles wijn, verpakt deze in de feestelijke verpakking van BubbelsenWijnen.nl, hangt de boodschap aan de fles en zorgt er vervolgens voor dat jij niet meer stuk kunt bij degene die de wijn ontvangt!

Luxe, vertrouwd en kwalitatief wijngeschenk

Het is vaak lastig om online een goede fles wijn uit te kiezen, maar BubbelsenWijnen.nl biedt dé oplossing! Onze klanten zijn wijnliefhebbers, maar het overgrote deel is geen wijnexpert. Een wijngeschenk cadeau geven gaat nu nog op goed geluk; hopen (en duimen) dat je een goede keuze hebt gemaakt, want je wilt natuurlijk geen middelmatige wijngeschenk geven. Door de samenwerking met diverse wijnspeciaalzaken is dit verleden tijd! Op de website geef je jouw wensen op en jouw wensenlijstje wordt rechtstreeks naar de dichtstbijzijnde wijnwinkel gestuurd. De vinoloog van de wijnwinkel kiest een mooie fles wijn uit het assortiment op basis van jouw wensen. De kwaliteit is gewaarborgd dus je geeft altijd een topwijn!

Bekijk hier onze vinologen.

 

 

Geef de heerlijkste Bubbels Cadeau
Geef de heerlijksteBubbels Cadeau
Geef de mooiste Wijnen Cadeau
Geef de mooisteWijnen Cadeau