Uniek en persoonlijk cadeau
Voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Een fles in elke prijsklasse

Een wijn cadeau geven kan veel leuker!

Wijn cadeau met Bubbels en Wijnen

Lisette Groeneveld, Bubbelsenwijnen.nl

Een wijn cadeau geven kan veel leuker!

BubbelsenWijnen.nl is op 1 april 2012 opgericht door Lisette Groeneveld. Lisette is BubbelsenWijnen.nl begonnen met het volgende doel: Een wijn kado geven kan beter en kan op een veel leukere manier! Dit doel bereikt ze door met de beste vinologen en wijnwinkels in Nederland samen te werken.

Fles wijn cadeau geven van hoge kwaliteit

De visie van BubbelsenWijnen.nl is duidelijk, 'het krijgen van een wijntje' verandert met BubbelsenWijnen.nl in het ontvangen van een mooie fles wijn, feestelijk verpakt inclusief een persoonlijke boodschap van jou als afzender. Met BubbelsenWijnen.nl geef je een mooie fles wijn cadeau die voldoet aan jouw voorkeuren en wordt op elk gewenst adres bezorgd!

Samenwerking wijnwinkels en vinologen

BubbelsenWijnen.nl werkt samen met ervaren wijnwinkels en vinologen die erg enthousiast zijn over de aanpak om op een originele manier een fles wijn cadeau te geven. Op basis van jouw voorkeuren kiest de vinoloog een geschikte fles wijn of bubbels uit het assortiment. De eeuwige twijfel welke wijn je cadeau gaat geven is dus verleden tijd... Met BubbelsenWijnen.nl laat je dit over aan de echte wijnexperts!

Eenvoudig om een fles wijn cadeau te geven

Via de website is het voor iedereen gemakkelijk om een feestelijke, persoonlijke fles wijn  cadeau te geven. In een paar eenvoudige stappen plaats je de bestelling en de wijnwinkel zorgt ervoor dat jouw mooie fles wijn of bubbels in een speciale cadeauverpakking wordt bezorgd. Ook voeg je een persoonlijke boodschap toe in de vorm van een tekst, foto en/of video. Dit zorgt pas voor een echte verrassing, omdat de ontvanger alleen via de boodschap kan zien dat jij de fles wijn cadeau hebt gestuurd. Succes gegarandeerd!

 

 

 

Geef de heerlijkste Bubbels Cadeau
Geef de heerlijksteBubbels Cadeau
Geef de mooiste Wijnen Cadeau
Geef de mooisteWijnen Cadeau