Uniek en persoonlijk cadeau
Voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Een fles in elke prijsklasse

Eenvoudig een fles wijn cadeau geven

Moeite met het uitzoeken van een mooie fles wijn? BubbelsenWijnen.nl biedt dé oplossing! Onze klanten zijn wijnliefhebbers, maar het overgrote deel is geen wijnexpert. Een fles wijn kado geven gaat nu nog op goed geluk; hopen (en duimen) dat je een goede keuze hebt gemaakt, want je wilt natuurlijk geen middelmatige wijn cadeau geven. Door de samenwerking met  diverse wijnspeciaalzaken is dit verleden tijd! 

Eenvoudig!

Via een paar stappen dien je jouw voorkeur in. Je maakt een keuze uit wijn of bubbels, smaaksamenstelling en de prijsklasse. Ook maak je jouw cadeau pas echt persoonlijk door het toevoegen van een (video) boodschap inclusief tekst en foto. De ontvanger ontdekt op deze verrassende manier wie de afzender is! Jouw bestelling wordt automatisch verzonden naar de dichtstbijzijnde wijnwinkel die is aangesloten bij BubbelsenWijnen.nl en zal met grote zorg een mooie fles wijn of bubbels selecteren op basis van jouw wensen. 

Wijn cadeau met een originele boodschap!

BubbelsenWijnen.nl biedt jou de mogelijkheid om een wijn cadeau te geven inclusief een originele boodschap. Je kunt een filmpje en/of een afbeelding aan jouw boodschap toevoegen. De boodschap wordt via de QR-code op het halslabel aan de fles meegezonden. Met een Smartphone kan degene direct via de QR-reader zien wie deze fles wijn cadeau heeft gegeven! De persoonlijke boodschap kan ook op onze website bekeken worden door de persoonlijke code in de voeren bij "BEKIJK UW BOODSCHAP".

Speciale cadeau verpakking van BubbelsenWijnen.nl

Nadat de vinoloog een mooie fles wijn of bubbels heeft geselecteerd wordt deze bezorgd in een speciale, feestelijke verpakking van BubbelsenWijnen.nl. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en dit is ook terug te zien in de verpakking; de wijnkist van BubbelsenWijnen.nl, het halslabel met boodschap en de feestelijke, kleurrijke huls zorgen zeker voor een bijzonder moment voor zowel de afzender als de ontvanger. Leuk om een fles wijn cadeau te geven op ieder moment! 

 

 

 

Geef de heerlijkste Bubbels Cadeau
Geef de heerlijksteBubbels Cadeau
Geef de mooiste Wijnen Cadeau
Geef de mooisteWijnen Cadeau